Celkem
0 Kč

SCULP 2021 - One world. One kite.

  • Všestranný all-round
  • Nový tvar Hybrid Delta Bow
  • Nový osmibodový vývaz
  • Vyladěný pro kiteloopy
  • Extrémně stabilní a předvídatelný
  • Přímé a citlivé řízení
  • Snadný restart z vody

Hybridní tvar Delta Bow

Jedná se o zbrusu nový tvar, kde návrháři smíchali vlastnosti tvarů Flat Delta a Bow. Hybridní Delta Bow tak využívá výhod obou tvarů a vede k nejuniverzálnějšímu a snadno použitelnému drakovi, jaký CrazyFly kdy vyrobil. Od skvělého hangtime přes úžasné kiteloopy až po unhooked pop a volnost v ostrých otočkách.

3 vzpěry na celé konstrukci draka

Pouhé 3 vzpěry snižují hmotnost draka a zlepšují jeho výkon. Díky kompaktnímu tvaru a vysoké kvalitě materiálů má drak se 3 vzpěrami optimální poměr pevnosti k hmotnosti a napětí vrchlíku.

Hlavní ban z Dacronu

Pevný hlavní ban z Dacronu je páteří draků CrazyFly. Aniž by utrpěl na ztrátě pevnosti byli schopni vyjmout několik výztuh, což možnilo použít více dacronu na vrchlíku, aniž by se navýšila hmotnost celého draka. Robustní rám z Dacronu zajišťuje nejlepší poměr pevnosti a hmotnosti a dělá draka mnohem tužším, správně tvarovaným, pevnějším a odolnějším. Výsledkem je úžasná stabilita letu, dynamičtější reakce na povely jezdce a explozivní boost.

AIRLOCK ventil

Ventil Airlock přináší snadné rychlé nafouknutí i vyfouknutí draka. Pro větší pohodlí se hadice pumpy připojuje do ventilu jednoduchým pohybem a zůstává bezpečně připojena během celého procesu nafukování.

Zesílený příčný LE šev

Každý panel předního dílu má zesílený šev hlavního banu překrytý vrstvou pevného Dacronu. To tvoří čtyři celkové vrstvy Dakronu ve švu v horizontálním směru. Tato výztuž neprochází svislými švy, protože tyto již mají čtyři vrstvy dacronu, což šetří váhu a vytváří rovnoměrné rozložení zatížení na všechny švy náběžné hrany.

Zadní vývazy

Zadní vývazy na které se připevňují ovládací šňůry se posunuly přímo k přední hraně draka. Nová poloha připojení tak vyvíjí menší tlak na vrchlík a vytváří mnohem přímější odezvu a rychlejší otáčení draka.

Dvojitá odtoková hrana

Dvojitá vrstva Triplex trojitého Ripstopu na odtokové hraně snižuje hmotnost draka ve srovnání s tradičně používanými těžkými materiály. Současně vytváří rovnoměrné napětí odtokové hrany a snižuje tak její třepání. Čisté minimalistické řešení s úsporou hmotnosti a prodlouženou životností produktu.

Ekologické balení

Více než 98% obalů našich výrobků je z recyklovaného papíru. V posledních letech na tom ve firmě CrazyFly tvrdě pracovali a téměř všechny plastové obaly nahradili papírem. Všechny draky a desky dodáváme bez plastových obalů, v recyklovatelných krabicích. Nejen, že to vypadá skvěle, ale také tím šetří životní prostředí.

TRIPLEX

Triplex je zcela nový, nejpokročilejší ripstop materiál na trhu vyráběný exkluzivně pro CrazyFly. Triplex má zdaleka nejlepší poměr pevnosti k hmotnosti a díky trojité vrstvě povrchové úpravy je jeho životnost nepřekonatelná. Povlak chrání látku před UV paprsky, solí a abrazivními předměty, jako je písek. Trojitý povlak každého vlákna zvlášť zajišťuje nejnižší možnou průtažnost a opotřebení materiálu po dlouhou dobu užívání.

ARPTEX

Arptex sedí na vrcholu oděruvzdorných polyamidových textilií. Tato high-tech tkanina vyrobená v Itálii zvládne spoustu nešetrného zacházení, aniž by se poškodila. Oficiální číslo je 100 000 kontaktů s abrazivním povrchem, než se kvalita materiálu začne snižovat. Proto je Arptex nejvhodnější materiál k ochraně draků CrazyFly na těch nejvíce namáhaných místech. A pro rok 2021 je plocha ochrany Arpetx na kitech ještě zvětšená.

3 YEARS WARRANTY
3 ROKY ZÁRUKA

SINCE 2019 KITES AND BOARDS

One World. One kite.

Nový Sculp 2021 je univerzální drak, který můžete srovnat s pocitem jízdy ve sporťáku. Skutečný všestranný umělec napříč všemi disciplínami. Ať už máte rádi old school, freestyle, kite loopy, big air nebo foiling, nový Sculp vám to umožní.

Zcela nový tvar Hybrid Delta Bow využívá výhod obou tvarů a vede k nejuniverzálnějšímu a snadno použitelnému drakovi, jaký byl kdy vyroben. Je lehký na baru, s velmi intuitivním ovládáním, postupným tahem a velkým depowerem.

Se zbrusu novým osmibodovým pevným vývazem je Sculp skvěle vyladěn pro kite loopy. Rychle se otáčí s malým poloměrem zatáčky, dobrým napětím šňůr a jezdce po kite loopu pěkně zachytí. Díky kombinaci nového tvaru a vývazu nabízí Sculp velké množství popu, driftu a volnosti při unhook skocích.

Výsledkem stálého vývoje lehčí a pevnější konstrukce s hi-tech evropskou výrobou je dechberoucí výkon a dlouhá životnost.

Sculp 2021 - One world, one kite.

Iveta (Minet KITES.CZ)
© 2024 Kites.cz | All rights reserved. | OBCHODNÍ PODMÍNKY - KONTAKTY